Theatergezelschap Troep speelt Van Sinkel

Foto: Theatergroep Troep

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep speelt in het weekend van vrijdag 20 t/m zondag 22 mei ‘Van Sinkel’. Het  familiebedrijf Van Sinkel – een winkel waar alles te koop is – bevindt zich op de rand van de afgrond. Vader Wiel is een dominante, theatrale persoonlijkheid die door zijn manier van doen het leven van zijn gezinsleden vrijwel onmogelijk maakt.

Al werkt hij officieel niet meer in de winkel, hij bemoeit zich dagelijks met het reilen en zeilen ervan, en neemt daarbij zoveel ruimte in beslag dat anderen dreigen te stikken.  De gezinsleden hebben elk een eigen tactiek om te overleven ontwikkeld.

Als blijkt dat Vader Wiel een ongezonde relatie met zijn dochter Maria onderhoudt, barst de bom. Iedereen moet een keuze maken, de verhoudingen moeten opnieuw worden bepaald, de kaarten worden opnieuw geschud…

De waarheid is een wolk. Hij hangt in de lucht en drijft over of waait uiteen. En dan is de hemel leeg – totdat er nieuwe witte wolk waarheid voor de zon schuift.

  • Speeldata: vrijdag 20 mei 20.30 uur, zaterdag 21 mei 20.30 uur en zondag 22 mei 14.30 uur
  • Adres: ‘t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25A 6957 AB Laag-Soeren
  • Kaartjes kosten 10 euro. Kassa sluit 15 minuten voor aanvang

Graag tot ziens. Theatergroep Troep heeft er weer erg veel zin in!

Van Sinkel - Theatergroep Troep

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen