Vakantie en vacatures bij 4Noppes weggeefwinkel Dieren

Foto: 4Noppes

DIEREN – Vanwege onvoorziene (persoonlijke) omstandigheden en de intensieve periode waarin de (vrijwillige) medewerkers van 4Noppes de afgelopen jaren hun werk hebben uitgevoerd, heeft het dagelijks bestuur besloten tot een vakantieperiode van de gehele maand juli.

Tevens is zij op zoek naar versterking van het team, zowel organisatorisch/administratief als voor de winkel.

Met ingang van 1 juli 2022 is de weggeefwinkel gesloten en de organisatie minder goed bereikbaar per telefoon en internet. De afgelopen jaren heeft de organisatie steeds weer alle mogelijkheden benut om veel klanten van dienst te kunnen zijn, echter heeft de leiding van 4Noppes nu behoefte aan even een time out. Ook heeft het bewonersinitiatief dat al meer dan 6 jaar in de wijk Stenfert in Dieren met haar weggeefwinkel gevestigd is, behoefte aan versterking van winkelmedewerkers en het bestuur.

Dus heb je óók zin om je organisatie-/schrijfkracht ter beschikking te stellen aan de koploper op het gebied van een circulaire en inclusieve samenleving? Heb je hart voor hergebruik en de organisatie, kan je zelfstandig werken, heb je een brede productkennis en kan je goed omgaan met een grote diversiteit aan mensen? Dan is 4Noppes wellicht ook een fijne plek voor jou met een grote diversiteit aan taken/klussen.

Meer informatie hierover is te verkrijgen via de (chatfunctie van) Facebookpagina 4Noppes Dieren, telefoonnummer 06-44881557 of e-mail: [email protected]
Meer algemene informatie over 4Noppes: www.4noppes.nl (deze website is slechts voor algemene informatie)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen