Ons Anton Pieck Festival in hartje Velp 27 en 28 augustus 2022

Foto:

VELP – Wij hebben weer zin in een feestje! Jij toch ook? Na vijf gezellige kerstevenementen (Dickens Festival Velp) in de Emmastraat, leek het de organisatie tijd voor een heuse zomervariant het Ons Anton Pieck Festival!.

Dit keer gaan de sprookjes herleven in een authentieke en nostalgische dorpsmarkt. Kramen vol oudhollandse lekkernijen, bijzonder toneel en mooie producten en ambachtslieden.

Ik wil ook een kraam huren!

Heb jij zin om op Ons Anton Pieck Festival te staan met eigen producten of een bijzonder ambacht? Meld je dan gerust aan en kom de bezoekers op 27 en/of 28 augustus 2022 (in kostuum) vergezellen!

Wil jij ook een kraam huren? http://onsantonpieckfestival.nl/contact/

Ik wil figureren tijdens het festival

Heb je als figurant of samen met jouw theatergroep zin in een bijzondere dag? Grijp dan je kans om tijdens Ons Anton Pieck Festival het publiek voor je te winnen met een grappige act of sterk rollenspel!

Aanmelden als figurant of groep. http://onsantonpieckfestival.nl/contact/

Het belooft een prachtig Ons Anton Pieck Festival te worden!

Kijk voor nog meer informatie op: https://onsantonpieckfestival.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen