1e Velleper Donderdag 2022

VELP – Donderdag 28 juli werd om 11.00 uur de 40e editie van de Velleper Donderdagen geopend door Jan Huurman, activiteiten regisseur van de ondernemersvereniging Veelzijdig Velp. Volgende week 4 augustus zal hij dit voor de laatste keer doen, dan neemt hij afscheid na 28 jaar onderdeel uitgemaakt te hebben van de organisatie van Velleper Donderdagen.

Om 11.00 uur opende de 200 kramen zich weer na 2 jaar gedwongen afwezigheid, en waren alweer vele bezoekers die langs de kramen struinden. Deze stonden opgesteld in de Emmastraat, Hoofdstraat en vooraan in de Rozendaalselaan. In de Oranjestraat was een groot terras opgesteld voor Café ‘d Oranjeboom en in de podiumwagen speelde de band Eastwood.

Hier en daar waren live optredens zoals in de Parkstraat met Machabelle afwisselend te horen met Los Mayas en DJ Vintage Vinyl. En liepen er regelmatig verschillende dweilorkesten rond. Ook was er op bepaalde tijden straattheater te bewonderen. In de Emmastraat was de R.K. Kerk geopend om er in alle rust een kaarsje aan te steken. Tegenover de kerk was een kinderhoek ingericht door Circus Factory waar zij zich konden uit leven, maar ook op de Hoofdstraat was een draai- en zweefmolen te vinden voor de kids.

De tweede, en laatste, Velleper Donderdag 2022 is op 4 augustus.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen