Loco-burgemeester Gea Hofstede bezocht bewoners en buurtbewoners van brand in Velp

VELP – Nadat loco-burgemeester Gea Hofstede de omwonenden van Willemstraat 30 in Velp had gesproken op locatie, bezocht zij eind van de morgen de bewoners van het uitgebrande pand.

“Ik ben geraakt door de verslagenheid van de bewoners die zo plotseling het pand moesten verlaten. Verder ben ik onder de indruk van het medeleven dat de buurtbewoners toonden met het lot van de bewoners. Het is hartverwarmend om te horen dat ze de bewoners opvingen en hen voorzien hebben van koffie en kleding.”.

Maandagochtend woedde er een grote brand in het pand Willemstraat 30 in Velp. In dit pand woonden arbeidsmigranten. De bewoners worden tijdelijk elders ondergebracht. Loco-burgemeester Gea Hofstede sprak haar waardering uit voor het adequate optreden van de hulpdiensten.

Het pand is rijp voor de sloop. In verband met de veiligheid zijn de voorgevels inmiddels plat gelegd en zijn er afzethekken geplaatst.

Klik op de bovenste foto’s voor meer foto’s.

Lees ook:

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen