Sport in Rheden organiseert samen met lokale sportaanbieders een SportSafari

Foto: gemeente Rheden

DIEREN/RHEDEN – Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Want sport verbindt en levert mooie vriendschappen op. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Een vitaal Nederland bereik je niet alleen: hoe meer sportaanbieders meedoen met de NOC*NSF Nationale Sportweek, hoe meer sporters we samen bereiken. Tijdens de Nationale Sportweek zetten sportaanbieders zichzelf op de kaart tijdens de SportSafari.

SportSafari als een proeftuin

Sport in Rheden organiseert met lokale sportaanbieders een SportSafari. Kinderen kunnen tijdens de SportSafari kennismaken met verschillende sporten. “Een mooie kans om een nieuwe sport uit te zoeken”, vertelt Ronald ter Hoeven, wethouder sport gemeente Rheden. ‘’De afgelopen jaren hebben sportaanbieders alle zeilen bij moeten zetten want het is geen gemakkelijk tijd geweest met allerlei beperkingen. Maar bewegen is ontzettend belangrijk voor jong en oud. Door de SportSafari brengen de verenigingen sporten weer onder de aandacht. De sportverenigingen doen graag mee en zijn heel enthousiast. Om er een groots sportief evenement van te maken, roep ik iedereen op om mee te doen!’’

In Dieren en Rheden kun je deelnemen aan de Nationale Sportweek. Op woensdag 21 september vindt de SportSafari plaats.

  • SportSafari in Rheden. Locatie: Sportpark Zuidflank in Rheden. Woensdag 21 september 15.00 – 16.30 uur
  • SportSafari in Dieren. Locatie: Sportpark Nieuwland in Dieren. Woensdag 21 september 15.00 – 16.30 uur

Informatie en aanmelden

Op de website https://www.sportinrheden.nl/sportsafari-nationale-sportweek staat meer informatie en kan jij je eenvoudig aanmelden!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen