Formulierenhulp van Humanitas biedt hulp bij aanvraag energietoeslag

Foto: Formulierenhulp

RHEDEN/ROZENDAAL – De Formulierenhulp van Humanitas vertelt tijdens de NIO netwerkbijeenkomst over de hulp die zij kunnen bieden bij het aanvragen van energietoeslag.

Het NIO (Netwerk Informele Ondersteuning) biedt de Formulierenhulp deze gelegenheid tijdens de netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers op donderdagmiddag 22 september in Partycentrum Ons Huis te Rheden. Aanvang 15.30 uur. Het thema van deze middag is tevens het uitlenen van spullen om anderen buiten de eigen organisatie ook een prettig aantal uurtjes aan te kunnen bieden. Vrijwilligers wisselen hierover tips uit.

Vrijwilligers van alle vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom. Er is ruim de tijd om ook met elkaar te netwerken. De toegang is vrij. Wel even van tevoren aanmelden via [email protected] of 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen