Bibliotheek Veluwezoom organiseert Gi-Ga-Groene activiteiten tijdens de Kinderboekenweek

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

VELP/DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert van 5 tot en met 16 oktober leuke activiteiten voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen!

Er zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken en te begrijpen. Tijdens de Kinderboekenweek gaan kinderen mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en ontdekken ze wat je kunt doen om de natuur te helpen.

Op www.bibliotheekveluwezoom.nl/kinderboekenweek vind je voor iedere leeftijd leuke leestips over hoe mooi de natuur is én een overzicht van de gi-ga-groene activiteiten die de Bibliotheek Veluwezoom tijdens de Kinderboekenweek organiseert.

Gi-Ga-Groen voorleesfeestje
Een voorleesfeestje voor kinderen van 0 tot 4 en voor 4 tot 8 jaar. Woensdag 5 oktober van 10.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Velp. De deelname is gratis.

Vertelvoorstelling De kleine Groene Frummel en andere dierenverhalen
Een heerlijk verteloptreden voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Verhalen over groene dieren, over een kikker die tóch weer uit de put springt, een dappere ridder die de draak temt, een slimme kip en een domme krokodil, een slang die leert dansen, een rups die… Kom lekker luisteren! Woensdag 12 oktober van 15.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Velp. De deelname is gratis.

Theatervoorstelling Nico met z’n kliko wil meer groen
Nico vecht al jaren tegen zwerfvuil. Met zijn grote mond, oneindig enthousiasme en veel humor, verkondigt Nico zijn motto ‘MEER GROEN’ terwijl de goocheltrucs je om de oren vliegen. Niet achterom kijken… Niet met je ogen knipperen… Want als je iets mist, lig je ’s avonds in bed te balen als een stekker! maandag 24 oktober van 11.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Dieren (in de herfstvakantie). Toegang: € 3,50.

De Bibliotheek is er voor iedereen
De Bibliotheek biedt onder meer boeken, e-books, tijdschriften en activiteiten voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis. Niet-leden kunnen gebruikmaken van de collectie en van activiteiten in de Bibliotheek. Alleen voor het lenen van boeken en andere materialen is een lidmaatschap nodig.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen