Vermeld ook jouw aanbod in de Activiteitengids Sociaal & Vitaal!

Foto: Sociaal en Vitaal!

RHEDEN/ROZENDAAL – Het activiteitenaanbod van ook jouw organisatie kan worden vermeld in de Activiteitengids Sociaal & Vitaal! Deze bewaargids valt bij volwassenen in januari op de deurmat en zal vol staan met activiteiten om dichtbij huis mee te kunnen doen, mensen te ontmoeten en om fit en actief te blijven.

Er is enorm veel te doen in de gemeente Rheden. De gids helpt bij het zoeken naar wat bij je past. Organisaties en initiatieven kunnen geheel gratis en zonder verdere verplichtingen hun aanbod in deze gids laten vermelden.

Ook jouw aanbod in de Activiteitengids?

Organisaties en initiatieven die een sociale activiteit of een maatschappelijke dienst verzorgen kunnen hun aanbod vermelden op de website www.wegwijsinrhedenrozendaal.nl. Sportverenigingen en culturele organisaties kunnen hun activiteiten plaatsen op: www.rhedenontdekt.nl

Het NIO en Sport in Rheden zorgen er vervolgens voor dat alle aangemelde activiteiten voor volwassenen in de fysieke versie, de Activiteitengids Sociaal & Vitaal, vermeld komen te staan. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 november.

Voor vragen en of hulp: neem gerust contact op met Maud van Braam van het NIO, [email protected] of met Willemien Kragt van Sport in Rheden, [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen