Kinderboekenweek geopend in Velp met ‘Gi-ga Groen’ lint

VELP – Woensdag 5 oktober opende burgemeester Carol van Eert, kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen de Kinderboekenweek van 2022 met als thema ‘Gi-ga Groen’ in de muziektent aan de Overbeeklaan in Velp.

Na een korte toespraak door de burgemeester verzamelden leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Prins Bernhardschool zich weer aan de Overbeeklaan om met van Eert, Goverde en Jansen gezamenlijk een ‘Gi-ga Groen’ lint in een lange stoet om het Villapark, over de Boulevard en de Parkstraat richting Boekhandel Jansen & de Feijter te brengen. Daarbij werd luid de leus ; “Gi-ga Groen, wij houden van groen!“ geroepen.

In de winkel vertelde kinderboekenschrijver Thijs Goverde over zijn boeken en konden er vragen worden gesteld. Thijs Goverde was ook van 13.00 tot 14.00 uur aanwezig om zijn kinderboek ‘Supergroen’ te signeren.

Voor meer informatie kijk op: https://www.eenpassievoorboeken.nl of bij Boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen