Scheurkalender 2023: Rheden 450 jaar te koop

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN 450 JAAR – De gemeente Rheden bestaat in 2023 450 jaar. Inwoners (de teller staat al op ruim 200!) en gemeente hebben de handen ineengeslagen om daar op verschillende manieren bij stil te staan.

Zo hebben vrijwilligers van de Oudheidkundige Kring samen met de gemeente een scheurkalender gemaakt. Elke dag laat een historisch plaatje zien of juist de kennismaking met een nieuwe Rhedenaar, gedichten over Rheden, een rebus, zomaar een mooie foto etc.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Scheurkalender Rheden 450 jaar

Samen met Harry Klein Koerkamp en Antoinette Evers-Bron, respectievelijk voorzitter en secretaris van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal, leverde Burgemeester Carol van Eert op zaterdag 19 november om 11.00 uur de eerste bestelling scheurkalenders af bij The Read Shop, Diderna 6 in Dieren.

Ook de rest van de redactie was bij dit feestelijke moment aanwezig: Marianne van Delden, Annegeer van Kerkhoff, Heidi Buijs, Walter de Wit en Nelleke den Boer-Pinxter. Deze laatste twee hebben veel beeld en tekstmateriaal aangeleverd. Diane Horsten van The Read Shop is aanwezig om de kalenders in ontvangst te nemen. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Scheurkalender 2023: Rheden 450 jaar

De scheurkalenders zijn vanaf 19 november voor €14,50 te koop bij Odin Velp, boekwinkel The Read Shop in Dieren en boekhandel Jansen & De Feijter in Velp. Later volgen meer verkoopadressen op de website Rheden 450 jaar . De kalender wordt uitgegeven door Uitgeverij Syndikaat, voor korting op inkoop vanaf 10 exemplaren kan contact opgenomen worden met de uitgever via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen