Wandel door het kerstverhaal in Dieren

Foto: Evangelische Gemeente Dieren

DIEREN – Op kerstavond, zaterdag 24 december, wordt door vrijwilligers het bekende kerstverhaal uitgespeeld in en rondom het gebouw van de Evangelische Gemeente Dieren (EGD).

Diverse scènes van het Kerstverhaal worden gespeeld:

Zie hoe Maria de Engel Gabriël ontmoet die haar een  grote belofte doet, ontdek waarom ze met Jozef op reis ging naar Bethlehem, waarom ze  in een stal terecht kwamen, wat de herders op het veld voor iets bijzonders zagen, ontmoet koning Herodes in real life, neem een kijkje bij de pasgeboren Jezus in de  kribbe, loop een stukje mee met de wijzen uit het oosten en ontdek dat dit verhaal nog steeds actueel is.” 

Het Kerstevent start op de parkeerplaats met ‘koek en zopie’, de wandeling van een half uur wordt gedaan in groepjes. De EGD is te vinden aan de Meester Aalbersestraat 26 Dieren. Het kerstevent is vanaf 17.00 tot 19.00 uur en geschikt voor jong en oud. Kijk  voor meer informatie op www.egdieren.nl.

De EGD heeft ook een evenement op facebook aangemaakt en een Instagram evenement: www.instagram.com/kersteventdieren/ en volg hen op Facebook: www.facebook.com/egdieren 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen