1.000 walnoot kaarsjes op het water in park Ellecom

Foto: Jaap Stuiver

ELLECOM – In het parkje aan de Buitensingel in Ellecom staat een wensboom. Ieder jaar rond Kerst en Oud en Nieuw schrijven wandelaars hun, vaak persoonlijke, wensen op rode en witte linten en hangen deze in de boom.

Initiatiefnemer, Jaap Stuiver richtte, samen met enkele vrienden, Nabuurschap Ellecom – De Steeg op. Zij willen met kleine activiteiten bijdragen aan de onderlinge band en het gemeenschapsgevoel tussen inwoners van beide dorpen.

Zij bezorgen 1.000 walnoot kaarsjes bij inwoners van Ellecom en De Steeg.

Met de uitnodiging om dit kaarsje op 21 december vanaf 15.30 uur in het water te laten in het parkje aan de Buitensingel in Ellecom. Al die lichtjes op het water zijn samen een symbool van goede wensen voor alle mensen. Daarnaast is er warme chocolademelk en gelegenheid elkaar te ontmoeten. Iedereen is welkom.

Meer weten over het Nabuurschap Ellecom – de Steeg? Vraag het op de ‘kaarsjes dag’, of kijk op Facebookpagina NabuurschapEllecomdeSteeg

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen