Gereedschap Vereniging Rheden: Gereedschap eenmalig nodig? Leen het dan bij je dorpsgenoten!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Gereedschap Vereniging Rheden is een privégroep op Nextdoor waar leden gereedschap kunnen uitlenen onder elkaar. Het biedt een unieke manier om gereedschap te delen zonder dat men zelf alles hoeft aan te schaffen. Rhedenaar en oprichter van de Nextdoor-groep Michiel de Haan is op zoek naar leden om de groep en daarmee het aanbod wat groter te maken.

Gereedschap lenen in plaats van kopen

Zo kunnen leden voorkomen dat ze dure gereedschappen aanschaffen die niet vaak gebruikt worden. Zodoende kan men voordelig toch beschikken over het gereedschap dat nodig is hebben voor klussen en projecten.

Nextdoor

Nextdoor is een online platform waarbij buurtbewoners met elkaar in contact kunnen komen en informatie kunnen delen. De Gereedschap Vereniging Rheden maakt gebruik van dit platform om leden te informeren over de beschikbaarheid van gereedschap en om afspraken te maken over de uitwisseling hiervan. Door deel te nemen aan deze privégroep op Nextdoor kunnen mensen in Rheden gemakkelijk gereedschap uitlenen en lenen van andere leden.

Meer weten over Gereedschap Vereniging Rheden?

Als je meer wilt weten over de Gereedschap Vereniging Rheden, neem dan een kijkje via de volgende link: https://nextdoor.nl/g/6wbzhjo0q/, hier kan je ook lid worden. Deze vereniging is gericht op mensen uit de Rheden maar natuurlijk kunnen mensen uit de naaste omgeving zich ook aanmelden. Als je op zoek bent naar een manier om gereedschap te delen of te lenen in Rheden, dan is de Gereedschap Vereniging Rheden een aanrader om te checken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen