Music for All speelt De Geduldsteen, een muzikaal sprookje voor jong en oud

Foto: Music for All

DIEREN – Music for All speelt De Geduldsteen, een muzikaal sprookje voor jong en oud. Op zaterdag 11 februari om 20:00 uur en zondag 12 februari om 15:00 uur in de schouwburgzaal van Theothorne aan het Callunaplein 77 te Dieren.

De geduldsteen, een sprookje voor jong en oud dat gaat over het hebben van geduld.

Er was eens heel lang geleden een rijke koopman, die zo rijk was, dat hij zelf niet meer wist hoe rijk hij was. Het enige wat aan zijn geluk ontbrak was een kind… Op een dag komt hij op de markt de Derwisj tegen. Die belooft hem een dochter met een voorwaarde. Het kind heeft geen naam en zal na haar 7de verjaardag van de Derwisj zijn. Sitti groeit op bij de Derwisj, maar haar leven loopt helaas niet zo als verwacht.

De Derwisj blijkt niet wie hij lijkt. Hij brengt haar weer thuis. Houdt Sitti haar mond en blijft ze daarmee trouw aan de Derwisj, of vertelt ze toch alles door wat ze heeft ontdekt… Haar ontdekking over de Derwisj komt haar duur te staan, tegenslag op tegenslag. Maar…. Zoals in alle sprookjes komt alles weer goed en leefden ze nog lang en………

Dit muzikale sprookje staat onder artistieke leiding van: Christan Grotenbreg. Regie en script: Laura Geurts. Kaarten: https://mfadieren.com/ of degeduldsteen.nl. Volwassenen: €15,00, kinderen tot 12 jaar: €5,00.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen