Volle bak bij de nieuwjaarsreceptie van gemeente Rheden

ELLECOM – Maandagavond vond onder grote belangstelling de nieuwjaarsreceptie plaats van de gemeente Rheden. In een volle zaal van Restaurant De Peerdestal in Ellecom was te merken dat iedereen weer blij was om elkaar fysiek de beste wensen te kunnen wensen. Om 20.00 uur hield burgemeester Carol van Eert zijn traditionele nieuwjaarstoespraak.

Daarna was het woord aan dorpswethouder Kleine Kernen, Paul Hofman. Jonge cursisten van Studio26 uit Velp, Podium voor Creatieve Industrie, sloten het officiële gedeelte muzikaal af met afwisselende nummers.

De nieuwjaarsreceptie wordt elk jaar in een ander dorp gehouden. Dit jaar was het dorp Ellecom aan de beurt. De nieuwjaarsreceptie is er voor alle inwoners, instellingen, verenigingen en bedrijven. Inwoners die op huisnummer 23 wonen, ontvingen dit jaar een speciale uitnodiging.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/184449/nieuwjaarsspeech-burgemeester-van-eert-op-nieuwjaarsreceptie-2023/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen