Casper: Een nieuwsgierig konijn dat graag graaft, is op zoek naar een nieuw hok

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Casper is een actief en nieuwsgierig konijn. Hij vindt het leuk om te graven en verbouwt dan ook regelmatig zijn hele hok. Hij kan een aai best waarderen en komt graag bij je kijken. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Casper bij een voedster. Kinderen vanaf 14 jaar is geen probleem.

Casper heeft rond zijn kop wat lange haren die regelmatig geborsteld moeten worden om klitten te voorkomen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat konijn Casper.

Diernummer: 32345

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/casper/

Heeft u interesse? Geeft u Casper een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen