Wethouder Ronald ter Hoeven heeft er een (voorlees)feestje van gemaakt

Foto: gemeente Rheden

VELP – Op woensdag 1 februari, was wethouder Ronald ter Hoeven uitgenodigd bij het voorleesfeestje voor peuters in de bibliotheek in Velp. Hij las voor uit het prentenboek van het jaar 2023: Maximiliaan Modderman geeft een feestje van Joukje Akveld en Jan Jutte.

Voorgelezen worden is fijn en gezellig. Daarom organiseert Bibliotheek Veluwezoom tijdens de Nationale Voorleesdagen van 25 januari tot en met 4 februari in verschillende bibliotheken voorleesfeestjes. Om zo samen te ontdekken hoe leuk voorlezen is. In het prentenboek van 2023 geeft Maximiliaan Modderman een feestje  in de tuin voor zijn speelgoedbeesten. Al gauw wordt het een wild feest en moeten alle knuffels in bad. En het boek. En de taart. Een herkenbaar verhaal voor jonge kinderen.

Wethouder Ronald ter Hoeven: Voorlezen beleef je samen. Het is heel leuk om voor te lezen en ook fijn om voorgelezen te worden. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.”

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen