Gratis winkelen op Weggeefmarkt inloophuis ’t Trefpunt in Velp

Burendag Inloophuis t Trefpunt 2020
Burendag Inloophuis t Trefpunt 2020
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op zaterdag 11 maart is er in inloophuis ’t Trefpunt een weggeefmarkt. Op deze markt kun je (maximaal 5) spullen gratis uitzoeken die nog prima een tweede leven kunnen hebben.

Kom ook kennismaken met de vrijwilligers die meewerken aan NLdoet en de activiteiten die ’t Trefpunt organiseert. Er is koffie/thee en de heerlijke oma-soep van Anneke, ook gratis. Wees welkom!

Wil je graag een ander plezier doen met spullen die je toch al weg wilde doen? Doneer dan deze spullen aan inloophuis ’t Trefpunt. Denk bijvoorbeeld aan: speelgoed, jassen, gebruiksvoorwerpen, servies, potten, kleding, sieraden en decoratie voor in huis (geen voedingswaren of meubilair). Help op deze manier mee de armoede te bestrijden!

Inbrengen van spullen is mogelijk voorafgaande aan de markt in de week van maandag 6 tot en met 10 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De spullen moeten schoon, heel en compleet zijn. De weggeefmarkt wordt in samenwerking met het Burennetwerk Velp-Zuid en Incluzio georganiseerd.

  • Wanneer: Zaterdag 11 maart 2023 van 10.00 tot 14.00 uur
  • Adres: Inloophuis ’t Trefpunt, Schoolstraat 12 in Velp
  • Contactpersoon markt: Anneke Nieumeijer, tel.: 06-39774899

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen