Meten is weten tijdens de Beweegmarkt

Foto: Sport in Rheden

GEMEENTE RHEDEN – In april organiseert Sport in Rheden voor de tweede keer een beweegmarkt waar iedereen zijn/haar fysieke gesteldheid vrijblijvend en kosteloos kan meten. Dit gebeurt door een fittest en een gesprek met sportaanbieders en beweegcoaches. Bewegen is belangrijk, maar voeding uiteraard ook en daarom zijn er dit jaar gratis gezonde hapjes.

Tijdens de beweegmarkt nemen medewerkers van Sport in Rheden fittesten af. Deze bestaat uit verschillende onderdelen zoals het meten van de BMI, vetpercentage en bloeddruk. Daarnaast zijn er verschillende testen gericht op conditie, kracht en uithoudingsvermogen. Aanmelden is verplicht in verband met het aantal beschikbare plekken en dat kan via: sportinrheden.nl/nieuws/beweegmarkt. Mocht online aanmelden niet lukken, bel dan naar T (026) 497 6590 of mail naar [email protected]

Waar en wanneer vindt de beweegmarkt en fittesten plaats?

  • Datum                         Tijdstip                         Locatie 
  • Dinsdag 11 april           16.00 – 19.00 uur        Sporthal de Dumpel, Gruttostraat 14  in Velp
  • Woensdag 12 april       14.30 – 16.30 uur        Sporthal Theothorne, Ericaplein 1A in Dieren
  • Donderdag 13 april      16.30 – 19.00 uur        Sporthal de Hangmat, IJsselsingel 7 in Rheden

Gezond Leven

Vrijwel iedereen weet dat gezond leven bijdraagt aan een langer leven met minder complicaties. Maar wat is gezond leven? Gezond leven heeft niet alleen met bewegen te maken, maar is een combinatie van voeding, bewegen en de juiste mindset. Deze drie samen kunnen ervoor zorgen dat je jezelf fitter voelt in je lichaam, psychisch jezelf goed voelt en dat zorgt er weer voor dat je minder snel in dipjes of de sleur van het leven komt.

Kijk voor meer informatie op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen