Veilig Verkeer Nederland organiseert VVN Opfriscursus Fiets in de gemeente Rheden

Foto: VVN

DIEREN – Veilig Verkeer Nederland organiseert – in samenwerking met COSBO en de gemeente Rheden – een VVN Opfriscursus voor fietsers en e-bikers van 50 jaar en ouder. Tijdens een informele bijeenkomst gaan deelnemers met een trainer en elkaar in gesprek over verkeersregels en -gedrag.

De cursus vindt plaats op vrijdag 21 april a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54, 6952 GJ Dieren (incl. lunch) en eventueel aansluitend fietsparcours tot 14.00 uur. Neem gerust jouw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee, mits vooraf aangemeld. Deelname is gratis

Aanmelden

Vanwege de grote belangstelling en beperkte capaciteit adviseert VVN je direct aan te melden via www.vvn.nl/opfriscursussen of door een e-mail te sturen naar [email protected] o.v.v. VVN Opfriscursus Rheden-Rozendaal. Vermeld in de e-mail jouw naam, adresgegevens, geboortejaar en telefoonnummer.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen