Kledingbeurs De Inloopkast Rheden druk bezocht

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 18 maart 2023 was het weer tijd voor de kledingbeurs “De Inloopkast” in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden, het was een drukke bedoening.

“De Inloopkast“ opende om 10.00 uur de deuren, alwaar een hele rij koopjesjagers al stonden te wachten om hun slag te slaan. Zij waren van harte welkom om hun nieuwe voorjaarsgarderobe aan te vullen. Er was een kledingkeuze voor mannen en vrouwen met maat XS tot en met 3XL, maar ook jassen en schoenen waren te koop.

Voor de kopers waren pashokjes en spiegels aanwezig. De kopers betaalden 10% bovenop het aankoopbedrag om de kosten van de beurs te dekken, de verkoper bepaald de prijs zelf. De kledingbeurs was te bezoeken van 10.00 tot 14.00 uur

Voor meer informatie mail naar: [email protected]. De volgende kinderkledingbeurs word gehouden zaterdag 15 april 2023 van 10.30 tot 13.00 uur weer in het Dorpshuis aan het Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. Informatie over deze beurs kunt u krijgen via: [email protected].

Kledingbeurs De Inloopkast Rheden Kledingbeurs De Inloopkast Rheden Kledingbeurs De Inloopkast Rheden Kledingbeurs De Inloopkast Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen