Paaseieren zoeken en tellen in de etalages binnen centrum Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

Veelzijdig VelpVELP – Bezoekers aan het centrum kunnen weer paaseieren zoeken. Van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 april 2023 kan iedereen paaseieren tellen in de etalages van de winkels aan de Hoofdstraat, Oranjestraat, Emmastraat en Rozendaalselaan.

Ze zijn te herkennen aan het logo van Veelzijdig Velp en aan de mooie handgemaakte texturen. De medewerkers van Hart van Velp hebben flink hun best gedaan om deze mooie eieren te maken.

Wie alle eieren heeft geteld, kan het antwoord doorgeven via Facebook van Veelzijdig Velp of Instagram. “Plaats een foto van jouw favoriete winkel met daarin het aantal getelde paaseieren. Vergeet niet om een tag te plaatsen aan @veelzijdigvelp, anders krijgen we je antwoord niet binnen”, legt de organisatie uit. “We posten de twee gelukkige winnaars ook op onze social media, houd deze dus in de gaten!” De winnaars mogen een heerlijke chocoladepaashaas ophalen bij Bakkerij Theunissen of Bakkerij Hilvers.

Voor mensen die geen social media gebruiken zijn er vanaf 4 april bij Hart van Velp (kadowinkeltje aan de Hoofdstraat) ook formulieren op te halen en in te leveren voor de paasactie.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen