Jaarlijkse rommelmarkt Tafeltennisvereniging Slagvaardig weer druk bezocht

RHEDEN – Op Tweede Paasdag, 10 april, werd na drie jaar afwezigheid de jaarlijkse rommelmarkt van Tafelvereniging Slagvaardig in Rheden weer gehouden. De markt trok zoals van ouds veel bezoekers die vol enthousiasme op zoek gingen naar koopjes.

Om 10.00 uur werden de deuren geopend en de wachtende koopjesjagers stroomden naar binnen om hun slag te slaan. Binnen de eerste 10 minuten werden al meer dan 100 betalende bezoekers geregistreerd, waarmee de één euro toegangsprijs ervoor zorgde dat de kas van de club weer gevuld kon worden.

Op de rommelmarkt was er van alles te vinden, van kleding en boeken tot speelgoed, lampen, radio’s, gereedschap, serviesgoed, fietsen, stoelen en kleine meubels. Kortom, voor ieder wat wils!

De activiteitencommissie van tafelvereniging Slagvaardig kan terugkijken op een zeer geslaagde dag. De rommelmarkt was gedurende de dag van 10.00 tot 16.00 uur te bezoeken aan de IJsselsingel 3 in Rheden. Het was een gezellige dag waar veel mensen met een tevreden gevoel op terug zullen kijken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen