Twee optredens Harmonie Unisono Velp tijdens Koningsdag

Foto: Koos Roelofs

VELP- Het orkest van Harmonie Unisono Velp treedt tweemaal op tijdens Koningsdag in Velp. De aubade met de opening van Koningsdag wordt muzikaal omlijst door het orkest.

Daarna verzorgt het orkest een openluchtconcert, tussen 11:00 en 13:00 uur, op de Koningsdagmarkt in de Rozendaalselaan in Velp.

Het muzikale programma bestaat uit een diversiteit van muziekstukken. Denk daarbij aan ‘Eighties Flashback’, ‘Movie milestones’ en ‘The best of Mancini’.
Het harmonieorkest staat onder muzikale leiding van dirigent Vincent Bergervoet.

Een orkest dat in de buitenlucht in concertvorm optreedt is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden. Maar gelukkig is het op Koningsdag meestal prima weer waarbij het publiek kan genieten van de levende muziek.

Een Koningsdag zónder livemuziek is nauwelijks denkbaar. Misschien overweegt u om een muziekinstrument te leren bespelen. Of wellicht bespeelt u al een instrument en wilt u meespelen in een orkest. Tijdens het concert kunt u kennismaken met een ambitieus muziekgezelschap en informeren naar de mogelijkheden.

Informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u vinden op www.unisono-velp.info

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen