Team PA deelnemer Alpe d’HuZes

Foto: Team PA

RHEDEN – Met nog minder dan drie weken te gaan bereidt Team PA zich voor op deelname aan Alpe d’HuZes. Sinds 2011 zet het team zich in wisselende samenstellingen in voor het goede doel.

Namelijk door met een sportieve prestatie geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. In al die jaren heeft Team PA dankzij haar sponsoren, donateurs en acties met ruim 275 duizend euro aanzienlijk mogen bijdragen in onderzoek naar, bestrijding van, begeleiding bij en een betere kwaliteit van leven met kanker.

Dit jaar zullen Martin de Vries en Pascal Melse het Rhedense team vertegenwoordigen en op de pedalen stappen om de befaamde Alpe d’Huez, ook wel bekend als de “Nederlandse berg”, zoveel mogelijk keer op één dag bedwingen.

Dit jaar reizen 5000 deelnemers af naar Frankrijk. De koersdag is op donderdag 1 juni en is de hele dag live te volgen via Omroep Gelderland op radio en televisie.

Team PA dankt haar trouwe sponsoren Pannekoekhuis Strijland – Rheden, Polman Opticiens, Jacobs Verhuizingen & Transporten – Velp, AMI Kappers – Rheden, Reuvershoeve Pannenkoekbakkerij – Brummen, Grand Café Audrey’s – Brummen. Doneren kan nog altijd, ga hiervoor naar www.teampa.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen