Moederdagactie in Centrum Velp

Foto: VeelzijdigVelp

VELP – Op zaterdag 13 mei lopen er dames van het Promotie Team met rozen en papieren harten door de straten van het centrum Velp, de rozen worden uitgedeeld aan bezoekers en op de harten kunnen kinderen hun wensen voor moeder schrijven.

Op de Overtuin staan twee tenten met daaronder een podium, op dat podium staat ‘de troon voor mama’, een prachtige stoel waar mama/ oma kan plaatsnemen en waar een gratis foto gemaakt kan worden door een fotograaf die in mooie kleding de moeders en kindjes ontvangt in de tent.

Kinderen kunnen bij het tafeltje hun papieren hart invullen en meteen inleveren in de daarvoor bestemde brievenbus. Voor elk kind is er snoep, fruit/ of een krentenbolletje. Ook is er muziek aanwezig, kleurrijke banners en decoratiemateriaal.

Deze Moederdagactie wordt georganiseerd door het bestuur van Veelzijdig Velp op 13 mei 2023 van 11.00 tot 16.00 uur. Aan het einde van de middag worden drie moeders verrast met een bos bloemen en een cadeaubon.

De ondernemers vereniging Veelzijdig Velp is nog op zoek naar een nieuwe activiteiten regisseur/ Centrummanager, geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij: Voorzitter Frank Martens, of loop eens binnen bij één van de ondernemers.  

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen