Waarderingsmiddag voor alle vrijwilligers in gemeenten Rheden en Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdagmiddag 17 juni 2023 organiseert het Vrijwilligerspunt Rheden een waarderingsmiddag voor alle vrijwilligers in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

Het belooft een gezellige middag te worden vol ontmoetingen, lekker eten en drinken.

Het evenement vindt plaats in de aula van Het Rhedens in Dieren en duurt van 11:00 tot ongeveer 14:00 uur. Er wordt een heerlijke lunch verzorgd, er is feestelijke muziek en de burgemeester van Rozendaal en een wethouder van Rheden zullen hun waardering uitspreken.

Bent u ook actief als vrijwilliger? Kom dan ook naar deze middag samen met uw mede vrijwilligers. U kunt zich aanmelden bij uw vrijwilligerscoördinator of bestuur. Bent u vrijwilliger, maar niet direct verbonden aan een organisatie? Kom dan ook zeker langs! Stuur dan even een e-mail naar Thijs den Heijer, coördinator van het Vrijwilligerspunt om aan te melden: [email protected]

vrijwilligersdag 2023

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen