Zomerstop? Nee hoor, ik ga naar de Zomeruitdaging bij RTC de Laak!

Foto: RTC de Laak Rheden

RHEDEN – Tennisvereniging RTC de Laak biedt de Zomeruitdaging voor voetballers, hockeyers, andere sporters en iedereen die wil kennismaken met de sport. RTC de Laak Rheden biedt deze zomer tennis voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport.

Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni t/m augustus waarbij spelers, 18+, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €60,-, incl. evt. leenracket.

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de website www.rtcdelaakrheden.nl/zomerchallenge of stuur een mail met je vraag naar [email protected]

RTC de Laak heeft 4 gravel- en 3 smashcourtbanen en ongeveer 400 leden. In de actieperiode kun je meedoen aan open toernooien en activiteiten van de club, zoals de toss en clubkampioenschappen begin september.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen