Gratis cursus ‘Oefenen met het patiëntenportaal van je huisarts of ziekenhuis’ in Ons Raadhuis Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Contact met de huisarts of ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal. Via je smartphone, tablet of computer. Hartstikke handig want het kost minder tijd en moeite én je hebt altijd en overal toegang tot jouw gegevens of van diegene waarvoor je zorgt. Maar wat als je hier vragen over hebt of je graag wilt weten hoe dit werkt? De bibliotheek kan je hierbij helpen.

Op maandag 12 juni en 19 juni kun je in Ons Raadhuis in Velp meedoen aan een tweedelige cursus over het patiëntenportaal van je huisarts of ziekenhuis. Je leert hoe je kunt inloggen, hoe je je medische gegevens kunt bekijken, hoe je een afspraak met een arts kunt plannen of wijzigen, en meer.

De lessen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek of van Ons Raadhuis. Een vrijwillige bijdrage voor Ons Raadhuis wordt wel op prijs gesteld. Het is handig als je al een beetje ervaring hebt met de smartphone, computer of tablet. Heb je dat nog niet? Ook dat kun je leren bij de bibliotheek!

Meedoen?

De lessen ‘Oefenen met het patiëntenportaal van je huisarts of ziekenhuis’ zijn op maandag 12 en 19 juni van 14.45 tot 16.45 uur in Ons Raadhuis in Velp. Je kunt je aanmelden door te bellen met 085 – 018 43 62, via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of via de Bibliotheek Velp, tel. 026- 361 90 03.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen