Speciaal concert voor Oekraïense inwoners bij opvanglocatie De Roskam

RHEDEN – Zondag 29 mei, tweede Pinksterdag werd er speciaal een gratis ZOOM! concert gegeven door Het Ruysdael Kwartet voor de Oekraïense inwoners in Rheden, Rozendaal en Doesburg op de binnenplaats bij De Roskam in Rheden.

Dit jaar was gekozen om inwoners uit Oekraïne een concert aan te bieden in de Roskam in Rheden. Hiervoor zijn Oekraïners uit Rheden, Rozendaal en Doesburg uitgenodigd. Het Ruysdael Kwartet speelt enkele klassieke muziekstukken. Daarnaast bieden we podium aan het Oekraïens/Nederlandse duo Nastya Sulymenko en Richard Rhemrev.

Het concert werd door het Ruysdael Kwartet om 11.00 uur geopend met Ouartett in A, hierna volgde nog enkele klassieke muziekstukken. Na drie kwartier nam het Oekraïens/Nederlandse duo Nastya Sulymenko en Richard Rhemrev het over, zij speelden drie Oekraïnse nummers en sloten hun optreden af met het Oekraïnse Volkslied, waarna een daverend applaus volgde van de ruim 65 aanwezige bezoekers van het concert.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen