Sport in Rheden organiseert de Triatlon voor scholieren

Foto: gemeente Rheden

GEMEENTE RHEDEN – Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 juni organiseert Sport in Rheden voor de derde keer een triatlon voor scholieren in en bij het openluchtbad Rheden aan de IJsselsingel 7. Op donderdag 15 juni om 11.00 uur geeft Ronald ter Hoeven, wethouder Sport, het startsein voor de triatlon voor de scholieren van Aeres Velp.

De triatlon voor basis- en middelbaar onderwijs bestaat uit drie onderdelen: zwemmen, fietsen en wandelen. Het terras van het openluchtbad is omgetoverd tot een foodtruckfestival waar verschillende foodtrucks staan. Ook is er een leuke workshop over gezonde voeding.

Kijk voor meer informatie op Sport in Rheden | Triatlon.

Wethouder Ronald ter Hoeven:

“We willen graag dat onze kinderen gezond opgroeien. Deze triatlon levert daar een mooie bijdrage aan. Ik wens alle deelnemers heel veel plezier en denk eraan: meedoen is belangrijker dan winnen.”

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen