Inloopavond over IJssel District Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Vanaf 6 juli 2023 ligt 6 weken lang het bestemmings- en beeldkwaliteitsplan voor het plangebied IJssel District ter inzage bij het gemeentehuis.

Op dinsdag 11 juli van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een inloopavond over de bouwplannen voor deze nieuwe wijk in Velp-Zuid. Omwonenden en geïnteresseerden kunnen binnenlopen in de voormalige zusterflat aan de Broekstraat 9.

Wat kunt u op deze inloopavond verwachten?

Op deze avond kunt u vragen stellen en het ontwerp bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan voor het plangebied IJssel District bekijken. Let op:  Bij deze inloopavond er geen informatie te verkrijgen over de verkoop van woningen.

Wat is er in de afgelopen periode gebeurd?

Op 3 april 2023 werden bezoekers tijdens een inloopavond bijgepraat over het ontwikkelplan IJssel District. De gemeente heeft samen met de ontwikkelende partijen een verdieping gemaakt op verschillende onderdelen zoals programma, ruimtelijke kwaliteit, openbare ruimte, mobiliteit en fasering voor het plangebied IJssel District. Ze hebben de verschillende reacties die tijdens de inloopavond, maar ook schriftelijk zijn binnengekomen, meegenomen bij het opstellen van het definitieve ontwikkelplan IJssel District. U kunt deze raadplegen via de webpagina www.rheden.nl/ijsseldistrict. Het ontwikkelplan is op 27 juni door de raad
vastgesteld.

Lees ook:

11-10-2021 Inloopavond concept Masterplan IJsseldistrict

Foto: plangebied nog in 2021

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen