Familievoorstelling Izaline Calister 9 augustus in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: Merljin Doomernik

VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 9 augustus speelt Izaline Calister een familievoorstelling in openluchttheater de Pinkenberg. De voorstelling is onderdeel van een reeks van zes familievoorstellingen in het openluchttheater.

Izaline Calister is de koningin van de tumba, Thijs Borsten de koning van de kinderliedjes. Samen brengen zij een vrolijk makend liedjesprogramma voor vier jaar en ouder. Het repertoire bestaat uit een bonte verzameling kinderliedjes, origineel afkomstig uit Curaçao, Aruba en Bonaire. De liedjes zijn zowel in het Nederlands als in het Papiaments, zodat iedereen kan meezingen. Zangeres Izaline Calister zong als kind al graag en veel.  Izaline: ‘Ik wil graag de liedjes uit mijn jeugd in leven houden en doorgeven aan nieuwe generaties.’

Izaline Calister

Izaline Calister is geen onbekende in de muziekwereld. Ze won een van de belangrijkste muziekprijzen in Nederland, een Edison, en stond sinds de verschijning van haar debuutalbum in 2000 maar liefst 7 keer op het prestigieuze North Sea Jazz Festival in Rotterdam. Op Koningsdag 2018 werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, door met haar repertoire een brug te slaan tussen de traditionele muziek van haar geboorte-eiland Curaçao en jazz, met Afro-Caraïbische invloeden, altijd gezongen in het Papiaments. Daarmee is zij een belangrijke ambassadeur van de Curaçaose cultuur in Nederland en in het buitenland.

Meer informatie en tickets

De voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 9 augustus, om 14.00 uur in openluchttheater de Pinkenberg. Kaartjes zijn verkrijgbaar via de website van Cultuurbedrijf RIQQ https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/kindervoorstelling

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen