Lezing en wandeling met uitgever wandelgidsen Bart van der Mark

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op woensdagochtend 16 augustus ben je in de Bibliotheek Velp welkom voor een lezing van de Velpse uitgever van ‘Gegarandeerd Onregelmatig Wandelgidsen’, Bart van der Mark. Aansluitend is er een wandeling en is er de mogelijkheid om samen te lunchen.

“Ons uitgangspunt is altijd een goed bereikbaar start- en eindpunt met liefst een goede uitspanning voor koffie bij de start en een biertje aan het eind”, aldus Van der Mark. “Kruip-door-sluip-door-paadjes, trage tochten, thematische wandelingen, gegarandeerde onregelmatigheid en goed bereikbare start- en eindpunten, zijn tevens kenmerkend voor de wandelgidsen.”

Het is bekend dat wij over het algemeen te veel van onze tijd zittend doorbrengen, wat onze gezondheid niet ten goede komt. Een wandeling, of het nou naar De Posbank is of naar de bakker om de hoek, naar de bibliotheek of naar ons werk, we zullen er gegarandeerd beter van worden.

QR-code

Tijdens de lezing in de Bibliotheek Velp vertelt de fanatieke wandelaar en routemaker over de drie soorten wandelgidsen die hij uitgeeft. Daarnaast zullen diverse vragen aan bod komen: hoe komt een wandelgids tot stand? Hoe gebruik je een QR-code en hoe kunnen we met digitale middelen op pad? Er is volop ruimte om vragen te stellen en de wandelgidsen in te zien.

Meer informatie

De inloop is vanaf 10.00 uur en de lezing begint om 10.30 uur. Aansluitend wandelen ze samen met Bart een gedeelte van een van zijn uitgegeven wandelingen. Dit duurt ongeveer drie kwartier. Startpunt is de Bibliotheek Velp op Den Heuvel en eindpunt boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat, alwaar er de mogelijkheid is om een welverdiende lunch te nuttigen.

De lezing en wandeling zijn gratis

Wil je om 12.30 uur aansluiten bij de lunch? Reserveer dan je plekje voor het lunchbuffet door een mailtje te sturen naar [email protected]. Kosten voor de lunch zijn € 12,50.

De lezing en wandeling zijn onderdeel van de Breek de Week-bijeenkomsten die iedere derde woensdagochtend van de maand in de Bibliotheek Velp plaatsvinden. De inhoud varieert van actuele thema’s tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De toegang is gratis. Ga voor meer informatie naar: www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen