Eerste Zomerfestijn in Velp trekt veel aandacht

VELP – Het eerste Zomerfestijn van 2023 ging woensdag 9 augustus van start in en om Buurthuis De Poort. Het was een groot succes, zo’n 80 a 90 kinderen hadden zich hiervoor ingeschreven.

Eerste Zomerfestijn in Velp

Kinderen en jongeren konden samen met hun familie gratis komen spelen, sporten, bouwen en hun talenten ontdekken op gebied van muziek en techniek. Er was een stormbaan, (lekker glijden in het water) een spelkussen met verschillende spellen en zeskampspelletjes waarbij je moet samenwerken. Onder begeleiding van Future Mindz konden de kinderen een drone programmeren en laten vliegen en/of hun eigen VR wereld bouwen in de kelder van De Poort. Er was een talentenjacht o.l.v. DJ Galvano Breeveld. Bij inschrijving ontving men een stempelkaart waarmee alle kinderen gratis drinken en een gezond hapje of een wafel konden krijgen.

De organisatie bedankt de vrijwilligers van De Poort voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten en de ruimte’s en het verzorgen van de drankjes aan de bar.

NPO zomeractiviteiten (samenwerking gemeente Rheden, Incluzio, RIQQ, Bilibliotheek Veluwezoom en Sport in Rheden) organiseert elke vakantie gratis cultuur- en sportactiviteiten voor alle kinderen/jongeren van de gemeente Rheden. Deze zomervakantie organiseren zij drie grote zomerfestijnen in de drie grootste kernen van de gemeente: 9 augustus was er het eerste Zomerfestijn in Velp, 18 augustus Zomerfestijn Dieren in en om de Bibliotheek aan het Ericaplein 5 en 22 augustus Zomerfestijn Rheden bij korfbalclub Rheko aan de IJsselsingel 19. Alle activiteiten zijn van 13.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen