Ingezonden crowdfunding: Help Alexandra overleven

Foto: wdproductions.nl

INGEZONDEN BRIEF – Onze lieve jonge buurvrouw Alexandra uit Rheden heeft een zeldzame vorm van kanker. In Nederland lopen ze vast en zonder behandeling zal haar leven eindigen hieraan.

Er is wel een kliniek in Zuid-Duitsland die deze vorm al met goede successen tot een gewenst resultaat heeft weten te brengen maar u zult het al wel aan voelen komen….dat wordt door de Nederlandse zorgverzekeraars niet vergoed. Ze is er nu 1 keer geweest. In totaal door weer bureaucratische rompslomp heeft ze daar 14 dagen gelegen in plaats van de 10 dagen die zo besproken waren. Ze krijgt daar via vaccins een uiterst zorgvuldig uitgedokterde vorm van immunotherapie plus Detox behandeling.

Dit gebeurt in een privé kliniek en kost dus veel geld.

Helaas heeft de opgerichte crowdfunding bij lange na niet het bedrag opgeleverd wat noodzakelijk is om haar vervolg afspraken te kunnen bekostigen.
Gisteravond was ik even bij haar en haar man en toen viel het hun heel zwaar me te moeten vertellen dat ze hun huis misschien moeten verkopen in de hoop met een beetje overwaarde nog wat behandelingen te kunnen betalen. Maar ook dát zal niet toereikend zijn en dan moeten ze ook nog in een caravan gaan wonen met hun 3 katten, waar ze zo dol op zijn, en zij die een speciale matras nodig heeft om met zo min mogelijk pijn te kunnen rusten. In Nederland lukt het zelfs niet om afdoende pijn medicatie voor te schrijven. Dat gaat nu ook via de kliniek in Duitsland dus ook dát moeten ze zelf betalen.

Maar kunt u het zich voorstellen…een jong stel dat geholpen kán worden maar, waar het in het leven al te vaak over gaat, staan hun financiën het niet meer toe.
En dan te bedenken dat ze straks in de koude maanden in een caravan door moeten brengen waar ze niet eens het hele jaar door mogen wonen. We zijn maar eenvoudige mensen maar wél met een hart die me stuurt nu alles voor deze mensen te proberen.

Even kort door de bocht gezegd; het geld bepaalt nu wel weer, kunnen leven of anders zal ze komen te overlijden.

Hoeveel is tegenwoordig een mensenleven nog waard?

Vandaar dat ik nu zoveel mogelijk bedrijven en organisaties te bereiken om een financiële bijdrage. U kunt kiezen om dat anoniem te doen of uit uw naam.
Alstublieft…..help deze pracht vrouw en haar man. Een verhuizing in de huidige situatie zou zij waarschijnlijk niet eens aankunnen.
Laat uw hart spreken en doneer. Mijn dank, laat staan die van hun, zou enorm zijn.

Hieronder de link met het verhaal van haar man Wijnand.

Ingezonden door: Diane Hofman

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen