Familievoorstelling Plaza Patatta in openluchttheater De Pinkenberg

Foto: rheden.nieuws.nl

ROZENDAAL – Op woensdag 23 augustus vindt de laatste familievoorstelling van dit jaar plaats op openluchttheater De Pinkenberg. ‘Plaza Patatta’ is al vijftien jaar een geliefde kinderboekenserie, en nu is er dan een spannende, muzikale voorstelling voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

Een muzikale show vol spannende verhalen en grappige momenten. Dit liedjesavontuur is gebaseerd op het boek ‘Een fantastische verjaardag’ uit de 17-delige boekenreeks Plaza Patatta van schrijfster Nanda Roep.

Lotte is jarig, maar ze wil veel te veel! Een supersonisch spannend feest met zwemmen, slapen in het bos, kamperen en een speurtocht! Van haar vader moet ze echter kiezen. Samen met haar zus Luna besluit ze om stiekem toch haar zin te krijgen, met alle gevolgen van dien.

Marie Noë (bekend van Brammetje Baas) en Charlotte Waardenburg (bekend van Meiden van LOS), maken er een waar verjaardagsfeestje van op de Pinkenberg en iedereen is natuurlijk uitgenodigd.

Meer informatie en tickets: De voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 23 augustus, om 14.00 uur in openluchttheater De Pinkenberg. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen