Al 25 jaar trots! Kom jij dit Jubileum met VoetFit op 1 september vieren?

Foto:

ADVERTORIAL/UITNODIGING – Met groot genoegen delen wij het heugelijke nieuws dat VoetFit dit jaar haar 25-jarig jubileum viert! Het is een bijzondere mijlpaal die we graag samen met jou willen vieren.

“Daarom zijn wij trots en vereerd om jou persoonlijk uit te nodigen voor ons jubileumfeest. Jouw aanwezigheid maakt dit jubileumfeest extra speciaal. We kijken ernaar uit om herinneringen op te halen, nieuwe connecties te maken en samen te toosten met een hapje en een drankje op de afgelopen 25 jaar van VoetFit. Als blijk van onze waardering ontvang je tevens een kleine attentie als aandenken aan deze bijzondere gelegenheid.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

VoetFit Velp bestaat 25 jaar!

Ben je erbij?

“Wij zouden je graag willen bedanken voor het vertrouwen in ons. We willen je daarom vriendelijk verzoeken om vóór 26/08/2023 te laten weten of je aanwezig zult zijn. Je kunt dit doen door je op te geven of contact op te nemen met VoetFit via: E-Mail: [email protected] / 06-84 29 96 70 / Tel: 026 364 3688”

Uiteraard ben je ook van harte welkom om 1 september zo binnen te komen lopen tijdens het middagprogramma!

Middagprogramma 1 september:

  • 13:00 – 15:30 uur: Voetspecialist Astrid
  • 13:30 – 15:30 uur: Uitleg belang Zechsal Magnesium door Ellen
  • 15:30 – 17:00 uur: Presentatie over Diabetes: ‘Keer Diabetes Om’ door Yorrick & Jantje
  • 17:00 uur: Bekendmaking van de prijswinnaar: ‘Wie raadt het juiste aantal behandelingen over de afgelopen 25 jaar?’
  • Muzikale omlijsting gedurende de dag door Kenneth Valverde.

(Tekst gaat verder onder de foto)

VoetFit Velp bestaat 25 jaar!

Over Voetspecialist Astrid Kwakernaak

Op het Jubileumfeest van VoetFit kan je kennis maken met het Voetenwerk van Voetspecialist Astrid Kwakernaak. Door over het blote voetenpad te lopen en te rollen over een simpele bal, zullen de voeten geactiveerd worden, zodat er weer verbinding ontstaat. Astrid zal je meenemen in het ervaren van de verschillende sensaties, daar uitleg bij geven en inzicht geven in waar je nu staat, op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau.

(Tekst gaat verder onder de foto)

VoetFit Velp bestaat 25 jaar!

Over Zechsal Magnesium

Voeten, ze houden ons overeind, duwen ons voort en absorberen ook nog eens de schok die elke pas met zich meebrengt. En dat – in 1 mensenleven – zo’n 200 miljoen keer. Ze zitten ingenieus in elkaar, maar met de vele botjes, pezen en verbindingen zijn ze ook kwetsbaar. Via de voeten kunnen we onze organen stimuleren d.m.v. voetreflexmassage. Maar ze zijn ook onovertroffen voor het lozen van afvalstoffen én als opnamepunt van magnesium. Een essentieel bestanddeel van kraakbeen is collageen, dat afneemt naarmate je ouder wordt. Zechsal collageen PLUS is een ideale aanvulling, gericht op gewrichten en kraakbeen. Ellen Altena van GEZONDERIJ en KNEDERIJ uit Doorn vertelt graag meer over Magnesium en Collageen de toepassingen en het gebruik hiervan. Als voetreflextherapeut en eigenaar van GEZONDERIJ zal Ellen uit eigen ervaring vooral praktische voorbeelden kunnen geven. Een interactieve, informatieve presentatie waar ruimte is voor jouw vragen, voel je welkom!

Over Diabetes: “Keer Diabetes Om”

Samen met een groep en onder begeleiding van een verpleegkundige, diëtist en coach gaandeelnemers 6 maanden aan de slag met hun leefstijl. Zij leren tijdens het programma zelf de regie te nemen en te ervaren wat voor hen werkt op het gebied van vier pijlers: heerlijk eten, anders bewegen, lekker ontspannen en goed slapen. Als gevolg hiervan kunnen veel deelnemers het gebruik van diabetes medicatie voorkomen of afbouwen, verantwoord afvallen en krijgen zij meer energie. Er zijn twee verschillende KDO (Keer Diabetes Om) programma’s afgestemd op het stadium van diabetes type 2 waarin iemand zich bevindt: KDO GLI en KDO Plus. Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt programma coördinator Yorrick hoe het programma en de begeleiding zijn opgebouwd en deelt oud-deelnemer Jantje haar ervaringen van deelname aan het programma.

VoetFit Velp bestaat 25 jaar!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen