Vertrouwd en Vernieuwd, Cursus-en activiteitenaanbod voor het najaar in De Paperclip

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Vanaf 18 september 2023 starten de vele cursussen en activiteiten in ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. Je vindt er weer de vertrouwde cursussen zoals tekenen en schilderen, yoga, keramiek, bloemschikken en Spaans.

Daarnaast bieden zij ook de cursussen die in vorig seizoen veel belangstelling trokken opnieuw aan: Velpologie 2.0, Qigong, en een website bouwen voor beginners en gevorderden.

Nieuw in het aanbod zijn: cursus bridge, sterrenkunde en schrijven van herinneringen. Als je van zingen houdt, kun je je opgeven voor het zangkoor. Naast de cursussen organiseren zij ook een uitgebreid aanbod aan activiteiten zoals jokeren, klaverjassen, biljarten, jeu de boules, handwerken en spelletjes doen. Martin Idema zal weer een lezing gaan geven over één van zijn reizen. Ditmaal is het onderwerp het mysterieuze Myanmar. Andere lezingen worden aangekondigd via de nieuwsbrief en de lokale pers.

Bezoek de website, daar vindt je alle informatie over het aanbod en de mogelijkheid om je aan te melden voor een cursus of een activiteit.

Open dag

Wil je meer informatie, dan ben je welkom tijdens de open dag op zaterdag 2 september 2023 van 10.30 tot 15.00 uur. Veel van de docenten en vrijwilligers zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen