Oude naaimachines gezocht voor theatervoorstelling bij Velps dorpsfeest

Foto: .

OPROEP – UPDATE: de naaimachines zijn gevonden, dank voor uw medewerking. Gezocht: Antieke naaimachines op (gietijzeren) tafel. Heb jij nog een oude naaimachine in huis, liefs zo één op een tafel? Jouw naaimachine kan schitteren als een decorstuk in een dansvoorstelling tijdens het Velps Dorpsfeest in het kader van 450 jaar Rheden. En daarna krijg je hem gewoon weer terug.

Velps dorpsfeest in het kader van 450 jaar Rheden

Op 10 september 2023 is er een groot dorpsfeest ter ere van 450 jaar Rheden. Het feest begint om 11.00 uur bij het oudste gebouw van Velp, De Oude Jan. Hier brengen ze de geschiedenis tot leven met dans, theater en muziek. Want er is zo veel te vertellen over deze plek! Wist je bijvoorbeeld dat er ooit een bibliotheek, een gaarkeuken en een naai- en spinschool in de Oude Jan zaten? Studio26 gaat dit laatste uitbeelden met een dans.

Lees meer berichten: https://rheden.nieuws.nl/450jaarrheden/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen