PFC Rheden organiseert op 26 en 27 augustus 2023 het Posbanktoernooi in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl, Wouter Rijnbende

RHEDEN – Het Posbank Waterpolotoernooi keert dit jaar terug voor zijn 53ste editie en het belooft opnieuw een spectaculair weekend van waterpolo-actie en feest te worden. Het evenement, georganiseerd door zwemvereniging PFC Rheden, zal plaatsvinden op 26 en 27 augustus 2023 in openluchtzwembad De Hangmat.

De aftrap van het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 26 augustus om 09.45 uur. Petra Schipper, de voorzitter van PFC Rheden, zal de eer hebben om het evenement officieel te openen. Tijdens dit moment wordt stilgestaan bij het verlies van Lid van Verdienste Martin Volmeijer, die kort geleden overleed.

De 53ste editie van het Posbanktoernooi trekt deelnemende teams uit heel Nederland aan, met in totaal 27 teams die strijden voor elke overwinning. Dit toernooi dient niet alleen als een platform voor spannende wedstrijden, maar ook als een kans voor spelers en supporters om elkaar te ontmoeten en de banden tussen de waterpologemeenschap te versterken.

Een opvallend kenmerk van dit jaarlijkse evenement is de transformatie van de zonneweide van het zwembad tot een levendige mini-camping. De sfeer wordt versterkt door de overnachtende teams en supporters die genieten van de buitenlucht de uitwisseling van ervaringen.

Het einde van de 53ste editie van het Posbanktoernooi zal worden vormgegeven door wethouder van Sport van de gemeente Rheden: Ronald ter Hoeven, welke de prijsuitreiking zal verzorgen op zondag 27 augustus rond 13.45 uur.

Alle betrokkenen, inclusief deelnemers, supports, sponsoren en andere geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve spektakel.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen