Traditioneel Gladiolenfestijn in Laag-Soeren wederom druk bezocht

LAAG-SOEREN – Zondag 20 augustus was de laatste dag om het traditionele Gladiolenfestijn te bezoeken bij Challa Gladiolen aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6.  Dit festival werd druk bezocht.

Het Gladiolenfestijn in Laag-Soeren werd dit jaar gehouden in de weekenden van 12 en 13 augustus en 19 en 20 augustus. De bezoekers waren welkom tussen 11.00 en 17.00 uur en konden zelf een bos Gladiolen plukken/samenstellen. Of rond snuffelen langs de diverse kramen met Brocante, glaswerk, hangers, vazen of diverse wenskaarten.

Op zondag 13 augustus gaf de bekende schrijver Romke van der Kaa een interessante lezing. En deze zondag 20 augustus verzorgde Jan Aartsen een demonstratie bloemschikken. Ook deze activiteiten werden druk bezocht.

Alle twee de weekenden was de theetuin geopend voor allerlei drankjes en kon men kiezen uit verschillende heerlijke zelfgebakken taarten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen