Zing vrijblijvend mee met het Vrouwenkoor Lief & Leed in Ellecom

Foto: Vrouwenkoor Lief&Leed

ELLECOM – Het Ellecomse vrouwenkoor start op woensdag 6 september het nieuwe seizoen onder leiding van de Dierense dirigent Christel Gelderman. Vrouwenkoor Lief & Leed heeft als motto: Zingen met plezier en streven naar kwaliteit.

Zij oefenen op de woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Dorpshuis van Ellecom, Klein Bergstein. De laatste woensdag van de maand en in vakantieperiodes zingen ze niet. De meeste muziekstukken zijn voor 3 stemgroepen: sopranen, mezzosopranen en alten. Het repertoire bestaat uit verschillende genres en talen.

Het koor werkt toe naar een concert op 10 december 2023 waarin ze samen met het mannenkoor Rolling Home zullen optreden.
In september kun je vrijblijvend meezingen. Bel even met Mick Stomp, voorzitter, op telefoonnummer 0313-416200. Zij vertelt je graag meer. Mailen kan ook via i[email protected] Meer weten? Kijk op www.vrouwenkoorliefenleed.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen