Het Rhedelijk culturele seizoen gaat weer van start met een divers aanbod aan cursussen

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – In de week van 4 september beginnen de lessen van Rhedelijk Cultureel weer. Lessen zoals je gewend bent, met diverse instrumenten, zang en muziektheater. Maar Rhedelijk Cultureel heeft nog veel meer in petto dit seizoen!

Na de spetterende zomerproductie Ann & Meander en een paar weken welverdiende vakantie is het team van Rhedelijk Cultureel er weer helemaal klaar voor. De tweede week na de schoolvakantie gaan ze weer fris van start met alle vertrouwde muziek- en theaterlessen.

Evenementen

Komend seizoen staan er weer leuke evenementen op de kalender, zoals onze kerstvoorstellingen Oliver! en A Christmas Carol, optredens tijdens de EXPO450 in turnhal in Ellecom, de Posbank herfstwandeling en er wordt alweer druk geschreven aan de Rhedelijk Culturele producties Adem in (adem uit) en de unieke versie van Robin Hood, de volgende zomerproductie!

Verrassend nieuw

Nieuw dit seizoen zijn kortlopende workshops en projecten, zoals een cursus grimeren, Halloween straattheater, Rondje met de pet en het Humorfestival.
Ook zijn ze van plan om een echt musicalkamp te organiseren in het voorjaar.

Schrijf je in!
Kortom… genoeg redenen om je nu in te schrijven voor een nieuw seizoen Rhedelijk Cultureel! Wil je meer informatie? Mail naar kirsten@rhedelijkcultureel of check onze website www.rhedelijkcultureel.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen