De Zonnebloem, afdeling Dieren doet mee aan Rabo ClubSupport 2023

Foto: Edwin Walvisch

DIEREN – Tot dinsdag 26 september 2023 kunt u stemmen op De Zonnebloem, afdeling Dieren. U kunt als lid van de Rabobank helpen bij het Zonnebloemwerk.

Steun: Als u de Nationale Vereniging de Zonnebloem, afdeling Dieren e.o. wilt steunen, kunt u ook dit jaar weer deelnemen aan Rabo ClubSupport van Rabobank regio Arnhem en Omstreken. Dankzij de steun van Rabobankleden kunnen veel mensen met een lichamelijke beperking genieten van het Zonnebloemwerk.

Lidmaatschap van de Rabobank
Als klant van de Rabobank draagt u indirect bij aan een mooiere wereld. De Rabobank is namelijk een coöperatie. De Rabobank heeft geen aandeelhouders, maar leden. Jaarlijks geeft de Rabobank een deel van de winst terug aan de maatschappij. Goed voor u & goed voor de wereld om u heen dus. Door lid te worden, beslist u mee welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Doet u mee?

Lid worden, hoe gaat dat precies?
1. Inloggen op Rabo App of Rabo Online Bankieren
2. Meld u gratis aan via ‘Service“ / ‘Zelf regelen’ /Algemeen/ ‘Lidmaatschap’

Stemmen
Als Rabo-lid kunt u stemmen op drie verenigingen, waaronder natuurlijk De Zonnebloem, afdeling Dieren tussen 4 september en 26 september.

U stemt via de Rabo App of Rabo Online Bankieren.
De lijst met deelnemende clubs en verenigingen staat bij ‘Lidmaatschap’ , deze vindt u onder de knop ‘Service’ op uw scherm.

Elk lid mag 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen. De resultaten worden in de periode van 2 t/m 13 oktober 2023 bekend gemaakt.

Namens alle vrijwilligers en deelnemers van De Zonnebloem, afdeling Dieren e.o., alvast bedankt voor uw stem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen