Stichting Avondvierdaagse Dieren doet mee aan de Rabo Clubsupport actie

Foto: Edwin Walvisch

DIEREN – De Stichting Avondvierdaagse Dieren is een van de stichtingen/verenigingen die geselecteerd zijn om mee te dingen naar een bijdrage van de Rabo Clubsupport actie van de Rabobank Arnhem en Omstreken.

Houders van een Raborekening kunnen heden t/m 26 september drie stemmen uitbrengen op een vereniging of club om die in aanmerking te laten komen voor een bijdrage uit deze actie. Het aantal stemmen die de avondvierdaagse Dieren krijgt is bepalend voor het bedrag dat zij uiteindelijk hopen te ontvangen. Van het bedrag wil de stichting communicatie- en veiligheidsmiddelen zoals 16 goede professionele portofoons en goed zichtbare kleding met reflectorstrepen aanschaffen. Daarnaast wordt nog steeds gekeken of het haalbaar en wenselijk is om een draagbare AED aan te schaffen en te kunnen onderhouden. Voor de professionele portofoons en de kleding die zij willen aanschaffen is circa 6- tot 9-duizend euro nodig.

Velen weten niet dat de vrijwilligers van de Dierense Avondvierdaagse ook betrokken zijn bij muziek-, sportevenementen of optochten die in Dieren of vlakbij gehouden worden. Hierbij kun je denken aan de komende Halloweenoptocht, Carnavalsoptochten in Dieren en Angerlo, Veluwezoom- en Posbanktrail, de Sinterklaasintocht en Vuurwerk op Koningsavond. Vaak ziet men verkeersregelaars in wettelijk voorgeschreven kleding hierbij, maar men legt niet het verband met de mensen van de Dierense Avondvierdaagse omdat zij tot vorig jaar geen logo of naam op de kleding droegen.

Nu is dat wel zichtbaar en is duidelijk dat de vrijwilligers van de Dierense Avondvierdaagse zich hier in hun vrije tijd voor inzetten. 

Stemmen kan via www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen of door in te loggen bij de Rabobank.
De Stichting Avondvierdaagse hoop op veel stemmen omdat zij geen subsidie van gemeente of andere overheden krijgt en niet beschikt over sponsoren.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen