Klimaatbijeenkomst Dieren-Zuid

Foto: Creative Commons

DIEREN – Op zaterdag 23 september vindt in de basisschool De Boomgaard (Zutphensestraatweg, Dieren Zuid) van 10.00- 16.00 uur een Klimaatbijeenkomst plaats. Met de inwoners van Dieren Zuid, met de gemeente en allerlei organisaties is er een dag vullend programma over klimaat, opwekking/besparing energie, met discussies, workshops en een rondleiding door het dorpsdeel.

Wethouder Paul Hofman informeert en discussieert met de deelnemers over de visie en voorstellen die de gemeente ontwikkelt, energiecoaches zijn aanwezig om praktische adviezen en concrete aanwijzingen te geven over besparen en investeren, Voorzitter van de Paul van Roosmalen leidt de discussie over de vraag: welke energiebronnen hebben in Dieren-Zuid de beste kansen Judith van de Geer, voorzitter van de coöperatie Rijn/IJssel denk mee en geeft commentaar.

Diverse stands en tafels zijn ingericht om te zien welke initiatieven er zijn (gemeentelijk en lokaal), er is lunch en koffie/thee, je buren zijn er ook bij, samenwerken levert veel inzicht en voordelen op.

De ingang naar Basisschool de Boomgaard is tegenover “De Oude Plataan”.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen