Presentatie “Flora in het Urbane district” in De Tuin van Sjef te Velp

Foto: Doet-B

VELP – Donderdagavond 21 september 2023 geeft Cor van Hoften (Coördinator plantenwerkgroep KNNV afd. Arnhem) een presentatie over planten in de stad.

Steden zijn al sinds mensenheugenis aan verandering onderhevig. Een ding staat vast, ze groeien! Logisch want er komen steeds meer mensen bij die allemaal willen wonen en velen graag in een stad. Steden worden gekenmerkt door steen en asfalt. In zo’n omgeving verwacht je niet veel natuur maar het tegendeel is het geval. Uit studie blijkt dat in deze urbane gebieden de flora en fauna de laatste 25 jaar enorm zijn veranderd. Op plantengebied is het inmiddels een eigen floradistrict geworden. Deze avond worden uw ogen geopend voor wat er allemaal groeit en bloeit in de stad.

De avond start om 20.00 uur. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.45 uur. Koffie en thee zijn aanwezig. Kosten zijn €5,00. Opgeven voor deze avond via [email protected]. Zie ook de website www.detuinvansjef.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen