Fototentoonstelling over biodiversiteit van bloemen, vastgelegd door inwoners van Rozendaal

ROZENDAAL – Op zaterdag 16 september openden de wethouders Simon Warmerdam en Tineke van der Pas van gemeente Rozendaal, de fototentoonstelling over biodiversiteit van bloemen, vastgelegd door inwoners van Rozendaal.

Dit initiatief volgde op een oproep van de werkgroep Duurzaam Rozendaal en vond plaats aan de Rosendaalselaan, bij het gemeentehuis van Rozendaal.

Om 16.00 uur verzamelden de fotografen en belangstellenden zich voor het gemeentehuis, waar ze werden verwelkomd door wethouders Simon Warmerdam en Tineke van der Pas. Samen onthulden ze een banner waarop de namen van alle deelnemende fotografen vermeld stonden. Hiermee werd de expositie officieel geopend, getiteld “Zoom in op Rozendaal,” en kunnen alle inwoners gedurende enkele weken genieten van de vijf grote banners met prachtige foto’s van bloemen, planten en dieren.

Een twintigtal Rozendalers had de afgelopen weken druk gefotografeerd om de flora en fauna in hun omgeving vast te leggen. Vervolgens stuurden ze hun mooiste foto’s naar de werkgroep, die hieruit de schitterende fototentoonstelling “Zoom in op Rozendaal” samenstelde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen